Scaderea glicemiei cu Hrisca

Raspuns la intrebarea „Am tot auzit ca hrisca este buna pentru scaderea glicemiei. Este adevarat? Cum pot sa o folosesc? – Stoenescu Marin.

Hrisca
Produs naturist Hrisca la 500 grame

Da, este adevarat.

Hrisca este un aliment bogat in minerale, vitamine, aminoacizi si multe proteine si de asemenea ea ajuta si la scaderea glicemiei.

Puteti folsi urmatoarea reteta simpla:
– o lingura de hrisca pe zi o se lasa sa se inmoaie in apa, apoi se consuma pe stomacul gol sau se poate folosi in diverse preparate, inclusiv ca inlocuitor de faina din cereale.

Despre Hrisca:

NU contine gluten!

Valori energetice/100g: 343kcal (1450kj)

Proteine: 13.2%
Lipide: 3.4%
Carbohidrati: 71.5%
Fibre: 10%
Vitamine: B1, B2, B3, B5, E
Minerale: Mg, K, Ca, Fe

Actiuni Hrisca Integrala 500gr Solaris, pe care o gasiti in magazinele noastre din Bucuresti Dr Naturis la preturi incepand de la 6 lei, alturi de faina sau comprimate pe baza de hrisca:

S-a constatat in urma unor studii ca hrisca are un rol important in mentinerea nivelului scazut de glucoza, ceea ce reprezinta nu numai o alternativa alimentara dar si un supliment nutritiv pentru diabetici.

Este recomandata pentru cei care sufera de afectiuni cardio-vasculara in general si atreoscleroza si hipertensiune arteriala in special, celor cu edeme de diferite naturi, persoanelor cu diabet zaharat si fragilitate vasculara, combate hemoragiile.

Administrare Hrisca Integrala 500gr Solaris

Se poate utiliza in paine, prajituri,clatite,adaos la diferite mancaruri;
Se poate folosi atat alimentar cat si pentru uz cosmetic.

 

One Response

  1. Navigand pe internetul din Romania uite ca am gasit pe
    pagina dumeavoastra. Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe aceasta pagina si va doresc
    cat mai mult succes!

Leave a Reply