Farmacie naturista Bucuresti, Sector 5.

Informatii Farmacia Naturis din Sectorul 5, Bucuresti

Este situata in Calea 13. Septembrie nr. 126 bl. P34 Parter Sector 5 (intersectia cu Pandurii – colt Monitorul Oficial).

Program de lucru:

Luni-Vineri: 8:00 – 21:00
Sambata: 08:00 – 18:00
Duninica: Inchis

Sarbatori legale: Nu se lucreaza.

Coordonate GPS:
44.423218, 26.071790‎
+44° 25′ 23.58″, +26° 4′ 18.44″

Telefon: 0766 069 100

Desi la inceput de drum si deschis doar din 2012, magazinul naturist DrNaturis, situat in Calea 13 Septembrie nr 126, Bucuresti, isi propune sa vina in intampinarea dumneavoastra cu servicii farmaceutice si de sanatate integrate.

Ne recomanda mai ales entuziasmul specific unui nou inceput, dar si ideile inovatoare si dorinta de a adapta produsele si serviciile noastre nevoilor consumatorului.

Conceptul magazinului naturist DrNaturis include nu doar comercializarea de produse naturiste, ci si promovarea de informatii viabile despre acestea si implementarea ideii de sanatate prin natura in mentalitatea consumatorului.

De ce ne dorim aceasta?

In primul rand pentru ca omul este propriul sau dusman, in sensul ca dorind sa isi faca bine isi face rau prin medicamentele pe care le administreaza, de cele mai multe ori fara prescriptie medicala. Insa intorcandu-ne la resursele oferite de natura, riscul aparitiei de efecte secundare si reactii adverse dispare.

Pe rafturile magazinului nostru veti gasi produse 100% naturiste care ne sunt asigurate de cei mai buni furnizori, nu doar de renume, ci, mai ales, furnizori cu experienta vasta in domeniu de pana la sute de ani si care ne sustin in misiunea noastra.

De asemenea, daca vom recurge mai des la produsele pe baza de plante si alte baze naturale vom reusi ceea ce ne dorim cu totii, si anume sa prevenim mai degraba decat sa tratam.

Pe rafturile magazinului nostru veti gasi aproximativ 1500 de produse de cea mai buna calitate.

In continuare ne dorim extinderea gamei si numarului de produse, fara a face insa rabat la calitate.

Astfel, puteti alege dintre cele mai bune medicamente naturiste si homeopate, produse cosmetice, pentru slabit si intretinere corporala 100% naturale, ceaiuri si alte produse de origine alimentara precum fructe uscate, soia, sucuri naturale, vitamine si suplimente nutritive, siropuri, remedii pentru detoxifiere si intarirea sistemului imunitar, produse apicole, remedii pentru probleme sexuale.

Subliniem de asemenea ca din gama noastra de produse puteti alege cu incredere solutii de incredere pentru rezolvarea problemelor copiilor dumneavoastra.

Alegerea unui mod de viata sanatos este imperios necesara in zilele noastre cand actiunea nociva a factorilor externi vine din toate mediile.

De aceea, personalul nostru este constituit din angajati calificati care pot oferi informatiile necesare referitoare la produsele naturiste si destinatia fiecaruia in parte, astfel incat sa puteti alege exact ceea ce cautati si vi se potriveste.

Impreuna cu angajatii nostri va asteptam sa ne vizitati in Calea 13 Septembrie, nr. 126, sector 5, Bucuresti sau la magazinul plafar din Soseaua Iancului, Sector. 2, Bucuresti.

One Response

 1. Ionescu Ioana

  Buna ziua

  Va contactez in legatura cu o propunere de inchiriere.
  Daca sunteti interesati sa va extindeti activitatea, avem un spatiu ultracentral, stradal, pe Bulevardul Nicolae Balcescu, nr 23 A, de 150 mp

  Persoana de contact
  Iolanda Ionescu – 0744323222

Leave a Reply